Blogbag har flyttat hemifrån!

Jupp, visst är det så! Blogbagen har brutit sig fri från sandbag.se, flytten blev dock inte längre än blogbag.sandbag.se (precis där du är just nu alltså).

Så vad är annorlunda?

Massor förstås!

Eller. Kanske inte så jävla mycket, men en ny fräsig design är på plats i alla fall! Det går även att följa herr Sandbag på Twitter så att ni har lite godis att njuta av mellan mina blogbags! Alla gamla blogbags finns för övrigt fortfarande kvar på sandbag.se, men de kommer att flyttas hit tids nog.

Sist, men inte minst, vill jag förstås uppmana er att köpa min bok, "The Book of Sandbag", om ni inte redan gjort det. Är ni redan stolta ägare av ett ex så finns det ingen anledning att inte köpa flera.

Ok, en sak till. Ser sidan konstig ut? Knepiga marginaler eller märkligt placerade bilder m m? Då har du antagligen bättre öga för design än jag har (vilket inte kräver så mycket). Om det dock är så att sidan renderas märkligt så är det dags att skaffa en ny webbläsare! CSS:en är validerad och sidan ser ut som jag vill att den ska göra i Firefox och t o m i senaste Internet Explorer!
THE BOOK OF SANDBAG

Köp den nu!