Ett skägg i skogen är bättre än ett skägg på sandbag
2016-03-01

Ok då. Nu låtsas vi bara som att allt är som det ska och att blogbag lever och levererar precis som alltid. Inget konstigt här inte. Inte alls. Nu snackar vi skägg!

Till blogbag


Zombies, isbjörnar och 14 Happy Meals
2012-10-21

Då var det äntligen dags att avsluta min föräldrablogbagserie. Det kommer att handla om det (för en förälder) alltid lika aktuella bajset, Göran Perssons träningsrutiner och så kommer jag att avslöja det absolut svåraste med att bli småbarnsförälder. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte!

Till blogbag


Funderingar från provrummet på henavdelningen
2012-08-30

Så detta är då alltså näst sista delen i föräldrablogbagen, precis som jag sagt tidigare. Jupp, jupp. I vilket fall som helst så blir det lite hen, Lego och William Shatner. Låter väl spännande?

Till blogbag


Tomtebåtar och brustabletter
2012-07-02

Så var det dags för fortsättningen på föräldrablogbagen! Fortfarande inte dags att diskutera "hen", men väl uteliggare, Parkinsons-sjuka apor och motorbåtstomtar. Snacka om fett drag!

Till blogbag


Kiss + kiss = bajs
2012-05-27

Den obligatoriska föräldrablogbagen! I denna första delen diskuteras ständigt aktuella ämnen som kiss, bajs, svordomar och Göran Kropp!

Till blogbag


Det lönar sig i längden, oftast...
2012-03-18

Vad kan en bank lära sig av ett kasino? Sandbag har förstås svaret. I denna blogbagen avslöjas även vad som gör en pensionär allra lyckligast samt mycket mer!

Till blogbag


Jag sitter i ett hus vid en sjö i en sko
2011-09-11

Sandbag har påbörjat sin pappaledighet och fått tummarna loss att göra färdig en ny blogbag! Denna gången förklarar jag varför jag aldrig ska köpa hus och så är Robert Aschberg med på ett hörn. Världsklass? Givetvis!

Till blogbag


Ett vikt träd mår sämre i längden.
2011-07-18

Så var det dags igen! Ett tappert försök att skriva lite oftare sket sig ganska ordentligt, men nu smäller det i alla fall! Denna blogbagen behandlar sedlars opraktiska storlek, träds uppkomst och hur man tillverkar papper. Rena dynamiten för kunskapstörstande individer!

Till blogbag


En sädesärla ejakulerar sällan ensam i skymningen.
2011-06-29

Den första blogbagen på den nya sidan, och den första sedan den hyllade boken "The Book of Sandbag"! Tar upp viktiga ämnen såsom ejakulering, barnbokssnusk och fåglar. Innehåller både text, bilder och ljudeffekter! Sandbag sparar minsann inte på krutet.

Till blogbag


Kirbur dakrok aksnag ne rä räh ted
2008-10-05

ARKIVET! Är du ett Bakifrongo? Jaså, vet du inte vad ett Bakifrongo är? För att vara på den säkra sidan är det bäst att du läser illa kvickt så att du inte går runt och beter dig bakifrongoigt(?).

Till blogbag


Bli som Sandbag - del 1
2008-09-17

ARKIVET! Del nummer 1 i skolan som lär dig att bli lite mer fantastisk. Här går vi igenom musik och rullstolar, typ. Resultatet kan variera.

Till blogbag


The Greatest Office Prank Ever!
2008-08-27

ARKIVET! Alla har väl någon gång utsatt någon för ett "prank". När Sandbag och hans crew gör det når allt dock en helt annan nivå. Läs och lär.

Till blogbag


En sandsäck på stranden - del 2
2008-08-13

ARKIVET! Upplösningen på den fantastiska berättelsen om Sandbags första strandbesök på 10 år! Förklarar även varför Sandbags ben aldrig blir solbrända.

Till blogbag


En sandsäck på stranden - del 1
2008-07-27

ARKIVET! Dagen D! Dagen då Sandbag besökte stranden för första gången på 10 år! Detta är läsning du inte vill missa!

Till blogbag


Bullens burktelefon
2008-07-07

ARKIVET! Sandbag räddar världen en strumpa och en ölburk i taget. Sandbag är även i MacGyver-tagen igen och presenterar en ny fantastisk uppfinning.

Till blogbag


Der Führer die Fliegen!
2008-04-17

ARKIVET! Mysteriet med de mystiska "fönsterflugorna" löses och svaret kan anses skrämmande och stötande för känsliga läsare!

Till blogbag


Mitt kungarike för elvaåfemti
2008-03-27

ARKIVET! Pengar kan vara olika värda för olika personer och för tanten som denna blogbagen handlar om var nog varje mynt värt guld och diamanter.

Till blogbag


NIX pix päronpung
2008-02-24

ARKIVET! Vi har alla råkat ut för dem. Klämkäcka försäljare som försöker övertyga oss om att vi knappt kommer att kunna överleva utan deras fantastiska produkt/erbjudande. Sandbag erbjuder en väg ut!

Till blogbag


Raketbränsle och rakblad
2007-12-16

ARKIVET! Rakhyvelindustrin verkar tro att den vanlige mannen är helt dum i huvudet och detta irriterar Sandbag som därför tar saken i egna händer och skapar den ultimata rakhyveln!

Till blogbag


Ursäkta mig, har ni tappat en Spork?
2007-12-09

ARKIVET! Här fortsätter MacGyver-hyllningarna vilket leder vidare till uppfinningar i största allmänhet.

Till blogbag


Bang, bang Interrobang!
2007-11-01

ARKIVET! Sandbags "man crush" på MacGyver blir offentlig när svaret på frågan "Vad skulle du ta med dig till en öde ö?" besvaras. Den fantastiska interrobangen diskuteras och Sandbag visar sina tecknarskillz för första gången (typ).

Till blogbag


8 mynt är fler än 7 svåra år
2007-10-17

ARKIVET! Om varför mynt är onda och borde utrotas. Tar även upp bra och dåligt tiggeri.

Till blogbag


En enarmad rullstolsförare kör alltid i cirklar
2007-09-29

ARKIVET! Tar upp handikappstoaletter och handikappade människors eventuella ensamrätt att använda dessa. Nämner även de svårmästrade vänsternysningarna. Ren dynamit!

Till blogbag


Sitter du på Barbapappa!!!
2007-09-06

ARKIVET! Egentligen ingen riktig blogbag utan mer en utannonsering att jag hade uppdaterat sidan. Innehåller dock en förklaring till namnet "Sandbag" vilket förstås gör detta till ytterst intressant läsning!

Till blogbag


Goodie, goodie!
2007-09-03

ARKIVET! Fortsättningen till beskrivningen av det fantastiska spelet Crackhora! Här finns bl a reglerna för nedladdning och härliga crackhoraminnen.

Till blogbag


The Thumbmaster rules the world
2007-08-15

ARKIVET! Har ni spelat Crackhora någon gång? Om inte är detta ett måste att läsa. Världens bästa "drinking game" som finns i många liknande former, detta är dock den bästa!

Till blogbag


Semesteralkoholism beivras!
2007-07-22

ARKIVET! Sandbag tar upp farorna och fallgroparna med alkoholism i semestertider, något som många människor verkar ha svårt att kontrollera.

Till blogbag


Man e inte bög bara för att man suger av en polare
2007-07-06

ARKIVET! Efter att Sandbag fått kommentaren "Är du bög eller?" tar han en lång och ordentlig titt på sig själv och kommer fram till att... Ähh, läs själva helt enkelt!

Till blogbag


Farbror Mysbag
2007-06-17

ARKIVET! Sandbag verkar kanske vara ute i svängen (vad nu det är?) hela tiden, men faktum är att han trivs bäst i hemmets lugna vrå.

Till blogbag


Fru Flummo - The Spin-Off
2007-05-27

ARKIVET! Min högst oväntade sammandrabbning med Fru Flummo bara några dagar efter att del 2 av "Historien om Crackludret, Fru Flummo och Tant Surmule" publicerats. Sandbag fick sig en tankeställare.

Till blogbag


Historien om Crackludret, Fru Flummo och Tant Surmule - del 2
2007-05-23

ARKIVET! Fortsättningen och den spännande upplösningen om Crackludret, Fru Flummo och Tant Surmule. Vem tar hem priset som sämsta pendlaren? Innehåller även Sandbags första (och givetvis fantastiska) Flash-animation! Sug på den!

Till blogbag


Historien om Crackludret, Fru Flummo och Tant Surmule - del 1
2007-05-10

ARKIVET! Köetikett är något av en bristvara många gånger och särskilt i busskön. Läs om de tre personer som irriterade mig mest under min tid som busspendlare.

Till blogbag


En datornörd och hans polygrip
2007-04-26

ARKIVET! En datornörd med en polygrip kan uträtta underverk! En vaktmästare med mobilen i bältet kan inte uträtta riktigt lika mycket. Polygripen som omnämns finns numera på bild i The Book of Sandbag!

Till blogbag


Hur går du egentligen?
2007-04-18

ARKIVET! På den gamla goda tiden (så var det ändå bättre förr?) gick det minsann undan! Den 3:e blogbagen inom loppet av en månad! Här tar jag upp viktiga saker så som passgång, bebisar och butterfaces. Här finns också den första videon i en blogbag!

Till blogbag


Sug inte på Smurfen!
2007-04-03

ARKIVET! Var allting verkligen bättre förr? Eller var egentligen typ ingenting bättre förr? För att få klarhet i detta tittar jag på Kinderägg och glass och försöker att lägga det så vanligtvis rosaskimrande nostalgifiltret åt sidan.

Till blogbag


Hjälp! Min köttbulle är en järp!
2007-03-27

ARKIVET! Den allra första blogbagen som skrevs! Här går jag igenom skillnaden på en köttbulle och en järp(e) och försöker att reda ut begreppen.

Till blogbag


Jag tar skydd från snön under mitt paraply, aply, aply
2007-01-26

ARKIVET! Om de vedermödor man kan stöta på som vanlig konsument när man bara vill inhandla kvällsmaten i närmsta mataffär.

Till blogbag

THE BOOK OF SANDBAG

Köp den nu!